Förpackningar enligt dina mått

Sataplast specialiserar sig på tillverkning av plastfolier,- påsar,- säckar och huvor. Vi tillverkar även olika omslags- och förpackningspapper: bl.a kött,- fisk- och blompapper samt olika förpacknings- och skyddspapper, t.ex kraftpapper

Förpackningföretaget inkluder också vårt dotterbolag Muovijaloste Oy i Hollola och Hel-Pack Oy i Birkaland. Vi sysselsätter cirka 70 personer och vår omsättning är år 2018 cirka 14 miljoner euro.

Muovijaloste Oy >

Hel-Pack Oy >
Tutustu toimintaamme


Kalvot

Förpackningsfolier

Vi producerar LDP-, HDP-, PP-, OPET- och APET-folier. Dessutom erbjuder vi metalliserade folier och laminat för förpacknings- och förädlingsindustrin. Folierna används bland annat i förpackningar för förädlade köttprodukter, färdigmat, grönsaker, bageriprodukter samt engångskärl, sötsaker, servetter, tidningar och kort.
Läs mer...

Säkit, huput ja arkit

Säckar, huvor och ark

Vi tillverkar produkterna enligt kundens mått och med kundens tryck. Varje beställning tillverkas individuellt. Detta tillverkningssätt garanterar att produkterna är precis som de ska och lämpar sig för beställarens krav. Vi använder plaster som är godkända för livsmedel och kan återvinnas.
Läs mer...

Wicket-pussit

Wicket-påsar

I de måttexakta, fallbeständiga Wicket-påsarna, som är avsedda för automatiska förpackningsmaskiner, använder vi polyeten- och polypropenplaster.
Läs mer...

Muut pussit

Övriga påsar

Sataplast tillverkar påsar även för universalbruk. Dessa är till exempel påsar med tejp- eller flikförslutning som lämpar sig exempelvis för förpackning av kuddar, sängtextiler och andra textiler.
Läs mer...


Ett stor utbud och flexibla leveranser

Sataplast erbjuder ett mångsidigt sortiment förpackningsprodukter allt från olika plastfolier- och påsar till plastsäckar- och huvor. I Birkaland tillverkas olika omslags- och förpackninspapper. Vi tillverkar alltid våra produkter enligt kundens behov och med flexibla leveransvillkor.

Vårt dotterbolag Muovijaloste erbjuder ett högklassigt 10-färgstryck och ett stort sortiment olika plastpåsar. Förpackningspartihandeln Hel-Pack har ett brett sortiment produkter du hittar bäst på Hel-Packs hemsida.

Förpackningsfolier

Vi producerar LDP-, HDP-, PP-, OPET- och APET-folier. Dessutom erbjuder vi metalliserade folier och laminat för förpacknings- och förädlingsindustrin. Folierna används bland annat i förpackningar för förädlade köttprodukter, färdigmat, grönsaker, bageriprodukter samt engångskärl, sötsaker, servetter, tidningar och kort. Därtill omfattar sortimentet avskalbara folier, etikettfolier o.s.v.

Säckar, huvor och ark

Vi använder LD-, MD-, HD- och PP-plaster. Vi tillverkar produkterna enligt kundens mått och med kundens tryck. Varje beställning tillverkas individuellt. Detta tillverkningssätt garanterar att produkterna är precis som de ska och lämpar sig för beställarens krav. Vi använder plaster som är godkända för livsmedel och kan återvinnas.

Vi levererar olika förpackningspåsar och -säckar till många aktörer inom livsmedelsindustrin, bland annat till bagerier, företag som förpackar grönsaker och förpackningsindustrin i övrigt som skydd för livsmedelslådor, samt för däck, textiler och återvinningssäckar.

Wicket-påsar

I de måttexakta, fallbeständiga Wicket-påsarna, som är avsedda för automatiska förpackningsmaskiner, använder vi polyeten- och polypropenplaster. De största kundgrupperna för Sataplasts Wicket-produkter är bagerier och grönsaksförpackare. Vi tillverkar även påsar enligt kundens konstruktionsanvisningar.

Övriga påsar

Sataplast tillverkar påsar även för universalbruk. Dessa är till exempel påsar med tejp- eller flikförslutning som lämpar sig exempelvis för förpackning av kuddar, sängtextiler och andra textiler.

Skärlinjer

Vi tillverkar bland annat omslag för tidningsbuntar, cellplastisolering och livsmedelsförpackningar, med eller utan tryck. Vi erbjuder dessutom som underentreprenad skärning av olika folier och laminat allt från 8 till 400 micron.

Förtroende från år 1963

Sataplast Oy är ett familjeföretag som grundades i Björneborg år 1963. Vi har bedrivit verksamhet i Kumo sedan år 1972. Förpackningsföretaget inkluderar också vårt dotterbolag Muovijaloste Oy i Hollola och Hel-Pack Oy i Birkaland.

Vi utvecklar flexibelt vår service och verksamhet enligt våra kunders behov. Vi har ett långt samarbetsförhållande med industrin och partihandeln och har under årtionden byggt ett starkt förtroende som en leveranssäker och konkurrenskraftig leverantör. Vi har säkerställt produktionskapaciteten och verksamhetens kontinuitet med en ändamålsenlig maskinpark och jämn ordercykel, vilket även är en fördel för våra kunder.

Sataplast - jo vuodesta 1963

Erfarenhet av förpackningar från den
finländska industrins och handelns
hela tillväxtperiod.

Kontaktuppgifter

VÄXEL

(02) 522 3220 Offertbegäran, förfrågningar...

Ota yhteyttä

Kontaktpersoner

foto FÖRSÄLJNING
Jarmo Aspelin

verkställande direktor
+358 500 632 623
jarmo.aspelin(at)sataplast.fi
fotoFÖRSÄLJNING
Antti Mantere

050 353 2200
antti.mantere(at)sataplast.fi
foto PRODUKTION
Ari-Matti Laaksonen
produktionschef
+358 40 768 4697
ari-matti.laaksonen(at)sataplast.fi
foto PRODUKTION
Kari Laaksonen

arbetsledare
fogningsavdelningen
+358 50 417 2654
foto KONTOR
Arja Lehtonen

+358 50 564 5562
info(at)sataplast.fi
fotoKONTOR
Tiina Aspelin

ekonomichef
0400 632623
tiina.aspelin(at)sataplast.fi
Suomen Vahvimmat

På kartan


Visa en större karta